Το καταστήμα δερμάτινων ειδών στο κέντρο της μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου, ​ ιδρύθηκε το 2004, με το διακριτικό τίτλο Manuel, ως ιδιωτική εταιρεία από τον Εμμανουήλ Πεταυράκη, με στόχο την προώθηση του στυλ μέσα από την πώληση επώνυμων δερμάτινων ειδών. Μέσα σε 9 χρόνια, η εταιρεία κατέχει την πρώτη θέση στον κλάδο, τόσο στις πωλήσεις όσο και τα κέρδη, και σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας. Ο συνδυασμός της υψηλής ποιότητας και η μοντέρνα σχεδίαση, το είδος των προϊόντων Manuel και η μοναδικότητα, προσφέρουν γενική αναγνώριση. Στο κατάστημα θα βρείτε συλλογές με επώνυμα προϊόντα από γούνα και δέρμα, τσάντες και σακάκια με μια εδραιωμένη θέση στην αγορά, αλλά και στο μυαλό των καταναλωτών, διατηρώντας μια συνεχή και επιτυχημένη πορεία. Η ΚΕΜ από το 1991, οδηγεί τη βιομηχανία των δερματίνων ειδών με βάση τα διεθνή πρότυπα για την παραγωγή, τη δομή, οργάνωση και στρατηγική. Ο συνδυασμός της υψηλής ποιότητας κατασκευής και υλικών και ο μοντέρνος σχεδιασμός δημιουργούν ένα μοναδικό προϊόν και της δίνουν την καθολική αναγνώριση που απολαμβάνει.

Manuel leather storeManuel

Leader

Industry leader through long history.

Uniqueness

Custom made products to fit every need.

Recognition

International recognition of our excellence.

What clients say

 • Hallo Manuel ich bin sehr zufrieden mit der lammfelljacke die ich bei dir gekauft habe auch mein Mann meine Mutter und meine Freunde sind sehr zufrieden jetzt kaufen wir nur noch bei dir.

  Tanja Juchem / Luxembourg

 • Ein kleines eckgescähft in der altstadt von rhodos ein besuch lohnt sich.

  Renate Mattes / Wien

 • Was kann ich sagen klein aber fein das ist MANUEL immer wieder neue jacken neue Qualitäten und immer sehr sehr gastfreundlich kann ich nur emfehlen.

  Irene Wanko / Linz

 • Ich kann nur sagen ab nach rhodos zu MANUEL lederjacken und taschen kaufen ein Traum.

  Alfred Herwig / Dortmund

 • Ich und mein Mann und auch viele mitarbeiter haben viel bei MANUEL gekauft von lederjacken bis zu lammfelljacken ich kann nur sagen spitze super Qualitäten super modelle gute preise und auch sehr freundlich und nett.

  Waltraud Spatzier / Wien

 • Einfach super.Ich habe vielmals dort gekauft immer wieder bin ich 100% zufrieden gewesen für mich ist MANUEL das beste ledergeschaft auf Rhodos.

  Rene Zgraggen / Schweiz